ELS BOLETS

ELS BOLETS. COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES

Nº:
43
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494116391
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-941163-9-1
Páxinas:
19
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
70
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Segurament són l'aliment més antic que coneixem, una font important de  proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l'alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propósit posar-vos a l'abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que us facin quedar bé.

Materia en Librería Pelayo

  • ¿Removido o agitado? -5%
    Titulo del libro
    ¿Removido o agitado?
    Burgess, Zoe
    Librooks
    La experta en sabores Zoe Burgess desmitifica los cócteles, explicando  y explorando sus estructuras, los perf...
    No disponible

    30,00 €28,50 €

  • UN HOGAR EN LA COCINA -5%
    Titulo del libro
    UN HOGAR EN LA COCINA
    Wizenberg, Molly
    Colandcol
    Un hogar en la cocina es una colección de escritos apetitosos sobre la  vida cotidiana de Molly Wizenberg y su...
    No disponible

    16,50 €15,68 €

  • SUPERZUMOS -5%
    Titulo del libro
    SUPERZUMOS
    Audouze, Agathe
    Cinco tintas
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    5,95 €5,65 €

  • Cocina mediterranea -5%
    Titulo del libro
    Cocina mediterranea
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    3,95 €3,75 €

  • El Bulli 1998-20002 -5%
    Titulo del libro
    El Bulli 1998-20002
    Adrià Acosta, Ferran / Soler Lobo, Julio / Adrià Acosta, Albert
    Rba
    No disponible

    120,00 €114,00 €

Sd edicions en Librería Pelayo