Mar i muntanya

Mar i muntanya. El receptari tradicional

Nº:
38
Editorial:
Viena
EAN:
9788419474681
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-19474-68-1
Páginas:
144
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
153
Alto:
233
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
Milfulls

Descuento:

-5%

Antes:

19,00 €

Despues:

18,05 €
IVA incluido
Comprar

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment,  a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Otros libros del autor en Librería Pelayo

  • Deliciós mar -5%
    Titulo del libro
    Deliciós mar
    Nº 21
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRI...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Sofregit -5%
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma,...
    No disponible

    18,90 €17,96 €

  • Sofregit -5%
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €18,91 €

  • Delicioso mar -5%
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

Materia en Librería Pelayo

  • Cómeme -5%
    Titulo del libro
    Cómeme
    Jaivin, Linda
    Planeta
    Julia, fotógrafa obsesionada por los chicos jóvenes y la cultura china; Helen, profesora feminista con deseos...
    No disponible

    5,95 €5,65 €

  • Les Cuineres de Solc -5%
    Titulo del libro
    Les Cuineres de Solc
    Diversos autors
    Cossetania edicions
    Parlar de cuina i paisatge no és només plasmar els productes de la terra. Les cuines estan plenes de records ...
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • Cocina francesa paso a paso -5%
    Titulo del libro
    Cocina francesa paso a paso
    Gomez, Guillaume
    Planeta
    Esta obra ofrece para cada emblemática receta un paso a paso accesible  a todos, con más de 3.000 fotografía...
    No disponible

    45,00 €42,75 €

  • Food Design. La guía del diseño alimentario -5%
    Titulo del libro
    Food Design. La guía del diseño alimentario
    Freixes, Sergi
    Rba
    Un manual de diseño alimentario para profesionales, estudiantes y apasionados por el diseño y la gastronomía...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    24,00 €22,80 €

  • Entremeses y entrantes -5%
    Titulo del libro
    Entremeses y entrantes
    Equipo Susaeta
    Susaeta ediciones
    No disponible

    0,95 €0,90 €

Viena en Librería Pelayo