la pasta de full, com preparar-les 10 vegades

la pasta de full, com preparar-les 10 vegades

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788412531664
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-125316-6-4
Páginas:
24
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
210
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

Descuento:

-5%

Antes:

6,95 €

Despues:

6,60 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

«Amb la pasta de full ens passa com amb moltes altres coses de lÆàmbit gastronò- mic: quan volem parlar-ne i explicar-ne lÆorigen ens topem amb tot un reguitzell dÆexplicacions a mitges, dubtes, llegendes i mites que fan molt difícil, per no dir impossible, afirmar dÆuna manera categòrica que la pasta de full  la va inventar tal  persona o ens ha arribat de tal lloc o de tal altre»

Materia en Librería Pelayo

  • Tartas -5%
    Titulo del libro
    Tartas
    AA.VV
    Ceac ediciones
    Tartas saladas, tartas dulces; ésta es la selección que le proponemos con estas recetas variadas, riquísimas...
    No disponible

    5,95 €5,65 €

  • THE REGIONAL ITALIAN COOKBOOK -5%
    Titulo del libro
    THE REGIONAL ITALIAN COOKBOOK
    La Cuchara de plata
    Phaidon
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    49,95 €47,45 €

  • La pasta: 10 receptes per a petits i grans -5%
    Titulo del libro
    La pasta: 10 receptes per a petits i grans
    Nº 6
    Sagristà, Montserrat
    Sd edicions
    Imagineu que, a més de gaudir del bon menjar que us trobeu a taula, gaudiu del fet dÆhaver-lo preparat vosalt...
    No disponible

    10,00 €9,50 €

  • Curso de cocina: salmón -5%
    Titulo del libro
    Curso de cocina: salmón
    Witz, Benoît
    H.blume
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    4,95 €4,70 €

  • Coques -5%
    Titulo del libro
    Coques
    Barriga, Xavier
    Grijalbo
    Qui no es deixaria sorprendre per una flonja i cruixent coca acabada de sortir del forn Més de 50 receptes de ...
    No disponible

    19,90 €18,91 €

Sd edicions en Librería Pelayo